VIDEÓ

Vibráló lila smink

Azt hiszem egyre jobban kezdek visszarázódni sminkelésbe, már olyan szempontból, hogy egyre többször ülök neki, akár csak úgy gyakorolgatni is egy kicsit. Nem igazán szoktam “direktben” mások sminkjeiből merítkezni, de a múlt hétvégi X-faktor és Tóth Bettina sminkje most megadta mindehhez az alapot. Már a múlt héten is kacérkodtam a gondolattal, hogy most már épp itt lenne az ideje a jelenleg megszokott komfortzónámból kilépni, és ami a színek világát illeti egy kicsit merészebb vizekre evezni, de végül maradtam a már jól bevált, és a most olyan nagyon kedves, földszínű árnyalataimnál. Hiába, nehezen tudok kiszabadulni az őszi színek fogságából. :)

Egyébként nagyon szeretek a szemhéjamon különböző árnyalatokkal kísérletezgetni, így ha az előző videómban túl mertem volna adni a saját korlátaimon, akkor valószínűleg elsőként a lila színhez fordultam volna. Mikor megláttam a múlt szombati adásban Bettina sminkjét, egyből megszállt az ihlet és gondolkozás nélkül tudtam, hogy a héten milyen videó fog kikerülni a csatornámra.
Beillesztek ide egy képet is, amit a BlikkTv YouTube csatornájának egy videójából screenshotoltam, így sajnos nem a legjobb minőség, de remélem a lényeget ki lehet venni belőle.

A smink, ami megihletett. (A képre kattintva a vele készült interjút is megtekinthetitek.)

Ahogy észrevettem, Betti sminkjénél jóval sötétebb árnyalato(ka)t használt a sminkes, mint amilyenekhez én nyúltam, bár megmondom őszintén, nem tudom eldönteni, hogy ez most csak az interjú során látszik olyannak a fényviszonyok miatt, vagy valóban sötétebb lila volt-e, mert én magam világosabbra emlékeztem. De igazából nem is probléma, hiszen a célom nem az volt, hogy ennek a sminknek a tökéletes mását készítsem el magamon, hanem csak egyfajta alapként funkcionált.

És hogy nekem végülis hogyan sikerült ezt a sminket megalkotnom? Azt EBBŐL A VIDEÓBÓL megtudhatjátok! :)

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.