SZÉPSÉGÁPOLÁS, TESZT

Oriflame The ONE szemhéjfilc – TESZT

Nem igazán volt még a blog történetében szépségápolási termék teszt, pedig én pont az a típus vagyok, aki szeret kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, csak a velük kapcsolatos érzéseimet nincs időm jól megrágni és felvésni. Viszont nemrégiben kaptam egy terméket tesztelésre az Oriflame csapatától, és hű akartam maradni az ígéretemez, illetve ha már megkerestek, szerettem is volna eleget tenni ennek a felkérésnek, hogy beszámolok egy blog poszt formájában magáról a termékről. Legalább ez az első ilyen jellegű bejegyzéshez -kicsit kötelességhez kötött ugyan, de semmiképp sem annak negatív formájában- megadja az alaphangot a további termékteszteknek.

Tesztelésre én magam választhattam ki egy bizonyos összeghatárig a terméket, és mivel szemhéjtust szinte minden nap használok, viszont jelenleg csak egy Bourjouis darabom van belőle, ezért úgy gondoltam, ha az összegbe belefér, akkor mindenképp azt fogok választani. Régebben inkább zselés tus párti voltam, viszont 1-2 éve már inkább a filces változatokat preferálom, így bár ez már szinte alapdarabnak számít a szépségiparban, de azért izgultam, hogy vajon ilyet találok-e majd az Orfilame kínálatában, illetve ha igen, akkor az beleférjen a megadott költségkeretbe. Természetesen nem kellett csalódnom, a terméket megtaláltam a The ONE névre keresztelt csoport tagjai között, és éppen akciós áron volt, így szerencsémre pont belefértem a megadott összegbe.

A kupakja pattintós, tökéletesen záródik, ha bedobjuk a táskába sem kell aggódni amiatt, hogy esetleg az leperdül róla, és a tus kiszárad. Mint mondtam, filces végű, annak vékonyabb kivitelezésében, én magam ezt jobban szeretem, mint a vastagabbat, igazából nem is értem, annak mi a funkciója, hiszen egy vékonyabb filccel ugyanúgy tudunk vastagabb tusvonalat is húzni, sőt…én nem tudom, hogy nektek mi ezzel kapcsolatban a tapasztalatotok, de szerintem azzal azt még precízebben is lehet elkészíteni. A filces végű tusokkal nekem általában csak egy a problémám, hogy a cicavonal végét nem tudom vele olyan nagyon szépen elvékonyítani. Így ezzel sem, de ez igazából lehet csak az én bénaságom. :D

A színét és a tartósságát tekintve nem vagyok vele száz százalékban megelégedve. A színe sajnos nem az az éjfekete, amit én szeretek, ráadásul számomra a fedése sem az igazi. Sokszor több áthúzást igényel, hogy egy egységes, mélyfekete végeredményt kapjak. Tartósságát illetően kicsit kettősek az érzéseim, ugyanis maga a tus a szememen marad reggeltől estig, azzal ilyenformán nincsen baj, viszont én azt vettem észre, hogy a szín mélysége fakul valamelyest a nap folyamán. Egyáltalán nem kenődik, viszont a dörzsölést nem igazán viseli el, így akik gyakran dörzsölgetik napközben a szemüket azoknak nem ajánlanám ezt a tust.

Mint látjátok, megvannak a terméknek a maga negatív és pozitív tulajdonságai is, amiket észrevettem a használata közben, viszont összességében megmondom őszintén én szívesen használom és a hétköznapokon számomra abszolút megállja a helyét. A Bourjois darabom mellé ha nem is a legtökéletesebb, de egy teljesen jó kiegészítő társa lett az elmúlt hetekben.

A szemhéjfilcet az ORIFLAME oldalán keresztül rendelhetitek meg, 6 féle színváltozatban.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.