RÓLAM

Kedves ide tévedő! :)

Lynnie vagyok a KATESARAH blog szerkesztője.

Fotó: Varga Ádám

A KATESARAH nem első szerelemgyerekem, 2010-ben indítottam el első blogomat, amit akkor sminkes végzettségemhez kötöttem, és tulajdonképpen annak apropóján indítottam el. Egy kis időt követve a beauty témák mellé párosultak divattal kapcsolatos bejegyzések is, de egy idő után teljesen kifogytak a tartalékaim, és felhagytam a blogolással.
2014-ben azonban ismét úgy éreztem, hogy nekem rengeteg mondanivalóm van, hiányzott is az írás, így ismét belevágtam a blogolásba. Akkor született meg ez a blog, mely elnevezését és egyedi domainjét a 2016-os év elején kapta.
Fiatalabb koromban egyáltalán nem voltam oda a nevemért, főleg nem a Sáráért, egyenesen kikértem magamnak, majd a 20-as éveimhez közeledve a Katával is rossz viszonyba kerültem; mivel szeretem az egyedi dolgokat, szerettem volna egy olyan becenevet kitalálni magamnak, amit nem sűrűn hallok idehaza, így alkottam meg a Lynnie-t, ami a Katalin névből eredeztethető. Akiket 2010 óta ismertem meg, ők már mind így hívnak.
Időközben azonban sikerült megszeretnem a saját nevem, és tökéletesen elfogadom, hogy a szüleimtől a Kata Sára elnevezést kaptam, szerintem a kettő együtt nagyon jól hangzik, szeretem őket így párban. Éppen ezért lett a blogom neve KATESARAH. Több névvel is próbálkoztam ez előtt, de nem véletlen, ezt érzem a hozzám legközelebbinek.

És hogy miről is szól a KATESARAH? Igazából a saját életemből merítek a legtöbbet, így eléggé személyes hangvételűek, sokszor a saját életemmel kapcsolatosak a bejegyzéseim, de tervezek kicsit visszakanyarodni a szépségápolás és divat témakörök világába is. :)

Köszönöm neked, ha velem tartasz, és ha mondanivalód akadna a számomra, hát ne tartsd magadban! :)